Årets första Digisamfika

Nu närmar det sig årets första digitala Digisamfika – den 29 januari är det dags att fylla på kaffe- eller tekoppen och logga in på Zoommötet för att prata digitalt kulturarv.

I den märkliga tid vi nu lever i – där pandemin håller ett järngrepp om oss och om samhället – ser vi det som ännu viktigare att träffas för att ta del av varandras tankar och erfarenheter. Vi på sekretariatet kommer fram till sommaren att regelbundet bjuda in till en digitalt fikahörna.

De digital fikorna kommer vara ett tillfälle där du kan lyfta tankar eller få svar på frågor som du funderar på. Vid vissa tillfällen kommer vi bjuda in en särskild gäst som kommer få berätta lite mer om vad som händer eller är på gång hos dem. Viktigt för oss är dock att det är en fika – en möjlighet att prata med kollegor.

Vid årets första fika kommer vi på sekretariatet att berätta lite kring vad som är på gång under året. Vi är inne i en intensiv tid där värdet av det digitala kulturarvet lyfts fram på flera håll, bland annat genom den debattartikel som publicerades i DN den 4 januari. Dessutom får Digisam en ny verksamhetsledare – det och lite till kommer ni få möjlighet att lyssna till och ställa frågor kring.

  • När: 29 januari 9:00-10:00
  • Var: digitalt, via Zoom
  • Anmäl dig: mejla digisam@raa.se senast den 27 januari (vi kommer skicka ut Outlook-inbjudan till alla anmälda efter den 27 januari).

Har du något som du vill berätta om och vill ha lite mer tid för det – kontakta oss så diskuterar vi vidare hur vi på bästa sätt får in det på våra kommande fikor.

Välkommen!

Text och bild: Mikael Weikvist (CC BY)